Om oss

Silje Krey Nitter

Jeg er utdannet danser fra Bårdar Akademiet i Oslo (2006-2009). Har tidligere undervist ballett, jazz, barnedans og pilates ved Duende dansestudio i Moss, jeg har også vikariert i ballett på Bårdar sin kveldsskole og jobbet som treningsinstruktør for Satselixia i 7 år.

Da jeg flyttet til Hurdal i 2014, startet jeg med jazzballett for barn og voksne. Da hadde jeg 12 elever. I dag tilbyr jeg barnedans 4-6 år, ballett og hiphop 6-9 år, jazzballett for 9 år+ og aerobic/styrke. På det meste har jeg hatt 70 elever fra 3-14 år og 45 treningsglade damer fra 20-70 år.

Vi danser og trener i gymsalen på Fremtidssmia, gamle Kjerkekretsen skole hver tirsdag og torsdag. Det er god plass og plass til flere. 

Marthe Nordgård

Marthe har danset ved Eidsvoll ballettsenter siden hun var 6 år. Der fikk hun tittelen <Hard working dancer> i 2015. Nå er hun 18 år og går siste året på danselinjen ved Lillestrøm vgs. i tillegg danser hun på Bårdar danseinstitutt. Hun har undervist i hiphop og jazz på Fremtidssmia med Kreydance siden våren 2016. Barna elsker Marthe og vi er superheldige som har Marthe som instruktør.