Om oss

Silje Krey Nitter

Jeg er utdannet danser fra Bårdar Akademiet i Oslo (2006-2009). Har tidligere undervist ballett, jazz, barnedans og pilates ved Duende dansestudio i Moss, jeg har også vikariert i ballett på Bårdar sin kveldsskole og jobbet som treningsinstruktør for Satselixia i 7 år.

Da jeg flyttet til Hurdal i 2014, startet jeg med jazzballett for barn og voksne. Da hadde jeg 12 elever. Høsten 2019 er det dans for 1.-8. klasse og Bungee-training for voksne. På det meste har jeg hatt 70 elever fra 3-14 år og 45 treningsglade damer fra 20-70 år.

Vi danser og trener i gymsalen på Fremtidssmia, gamle Kjerkekretsen skole hver tirsdag og torsdag. Det er god plass og plass til flere. 

Marthe Nordgård

Marthe har danset ved Eidsvoll ballettsenter siden hun var 6 år. Der fikk hun tittelen <Hard working dancer> i 2015. Nå er hun 19 år og har begynt å studere dans på Norges Dansehøgskole. I tillegg danser hun på Bårdar danseinstitutt. Hun har undervist i hiphop og jazz på Fremtidssmia med Kreydance siden våren 2016. Barna elsker Marthe og vi er superheldige som har Marthe som instruktør.